Recept elkészítése:
Busa vajban recept
Hozzávalók:
80 dkg busaszelet,
8 dkg vaj,
1 zöldség-erőleveskocka,
8 dkg zsemlemorzsa,
3 dl erőleves,
1 csokor petrezselyem,
majoránna,
halfűszerkeverék.
Elkészítés:
A halszeleteket besózzuk, halfűszerkeverékkel bedörzsöljük, és 20 percig állni hagyjuk. Zöldség-erőleveskockával ízesített vízben megpároljuk. Közben a vajon megpirítjuk a zsemlemorzsát. Morzsolt majoránnával, felaprított petrezselyemmel, borssal fűszerezzük, majd felöntjük az erőlevessel. Állandó keverés mellett mártás sűrűségűre főzzük. A halat a főzőléből kiemeljük, lecsöpögtetjük. Tálra helyezzük és leöntjük a vajas mártással. Főtt burgonyával és céklával körítjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges