Marhagulyás recept

Recept elkészítése:

Marhagulyás recept

Hozzávalók:
40 dkg marhalábszár,
1 fej vöröshagyma,
20 dkg tisztított burgonya,
1 szál sárgarépa,
1 szál fehérgyökér,
só,
pirospaprika,
bors,
evőkanálnyi lecsó,
1 gerezd fokhagyma,
kevés köménymag,
1 kávéskanálnyi zsír.

Elkészítés:

      A finomra vágott hagymát a zsíron kicsit megdinszteljük, beleszórjuk a főszereket, elkeverjük, rátesszük a kockára vágott húst, fedő alatt puhára pároljuk s mielőtt teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a kockára vágott burgonyát. Felöntjük vízzel, majd lassan forraljuk. Egy tojásból galuskát készítünk, beleszaggatjuk a levesbe, amit forrón tálalunk.

Elkészítés ideje: 90perc

vissza a főoldalra

Receptek kategória: