Tormakrémmel töltött tojás recept

Tormakrémmel töltött tojás recept

Hozzávalók 8 személyre:
8 db tojás,
20 dkg tejszínes krémsajt,
4 evőkanál ecetes torma,
1 közepes alma,
só, őrölt bors.

Elkészítés:

      A tojásokat keményre főzzük, hideg vízben lehűtjük, meghámozzuk és kettévágjuk. A tojások sárgáját kiemeljük, villával összetörjük, majd a krémsajttal és az ecetes tormával simára keverjük. Sóval, őrölt borssal ízesítjük, végül hozzáadjuk a meghámozott és finomra reszelt almát. A finom tormakrémet a fél tojásfehérjékbe halmozzuk, majd az így megtöltött `tojásokat franciasalátára állítjuk, és behűtve kínáljuk.

vissza a főoldalra

Kiemelt partnerünk