Recept elkészítése:
Bolgársaláta recept
Hozzávalók 8 személyre:
2 db nyers uborka (kb. 40 dkg),
4 db húsos zöldpaprika,
4 db kemény paradicsom,
1 közepes fej vöröshagyma,
10 dkg gomolyatúró,
só,
őrölt bors,
2 evőkanál citromlé,
1 evőkanál mustár,
2 evőkanál olaj.
Elkészítés:
Az uborkát, a zöldpaprikát, a paradicsomot és a hagymát megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A citromlevet a mustárral és az olajjal elkeverjük, sóval, borssal ízesítjük, és a fölaprított zöldségfélékre öntjük. Óvatosan átforgatjuk, reszelt gomolyasajttal meghintve tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges