Ági narancsos harcsája recept

 Ági narancsos harcsája recept

Hozzávalók:
2 ek (olíva) olaj,
1 közepes hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
1 cs petrezselyem,
2 db narancs leve,
1/2 citrom leve,
só,
bors és persze a harcsa.

Elkészítés:

      A harcsa: A teljesen bőrtelenített és csont nélküli halszeleteket besózva állni hagyjuk. A szósz: Amíg a harcsa áll, a hagymát olajon megpároljuk, majd levéve a tűzről hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, só, borsot, valamint a narancs és citromlét. Ezután a szószt összeforraljuk. A kikészítés: A halszeleteket beletesszük egy tűzálló edénybe, leöntjük a szósszal és lefedve forró sütőben 15-20 percig pároljuk, majd fedő nélkül 15-20 percig sütjük. Krumplipürével tálaljuk.

Elkészítés ideje: 1óra

Kiemelt partnerünk