Ráchús recept

Recept elkészítése:

Ráchús recept

Hozzávalók:
40 dkg burgonya,
4 dkg zsír,
15 dkg zöldpaprika,
12 dkg paradicsom,
15 dkg vöröshagyma,
5 g törött bors,
60 dkg sertéstarja,
2 dkg Piros Arany,
só.

Elkészítés:

      A megtisztított burgonyát felszeleteljük, és a kiterített négy egyenlő nagyságú, zsírral megkent fóliára téve elosztjuk. Tetejére rakjuk a karikákra szelt zöldpaprikát, paradicsomot és a vöröshagymát. Enyhén megsózzuk és kevés törött borssal megszórjuk. A tarjaszeleteket enyhén kiveregetjük, megsózzuk és vékonyan megkenjük Piros Arannyal, majd a szeletelt anyagokra fektetjük. A fóliát szorosan, légmentesen összehajtogatjuk és a rostélyra vagy közvetlen a parázsra tesszük. 4-5 perc sütés után átfordítjuk, majd még 2-3 percig sütjük.

Ajánlott ital: Tihanyi kékfrankos

vissza a főoldalra

Receptek kategória: