files/images/gomba/gomba.jpg
Hozzávalók
2 tasak Knorr Rizottó rizses hús,
40 dkg gomba,
1-1 zöld- és piroshúsú paprika,
1 csomó petrezselyemzöld,
3 evőkanál olaj.
Recept elkészítése:
Felhevített olajon megfuttatjuk a cikkekre vágott gombát és paprikát, majd 1 liter vízzel felöntjük. A mikor felforrt, hozzáadjuk a Knorr Rizseshúst, és lassú forralással fedő alatt állni hagyjuk. Tálaláskor a tányérra halmozott gombás rizseshúst, apróra vágott petrezselyemzölddel szórjuk meg. Jó tanácsok: Gomba helyett cukkinit, kelbimbót vagy vegyes zöldséget is adhatunk hozzá. Bazsalikommal vagy kakukkfűvel ízesíthetjük, és petrezselyem helyett zellerzölddel díszíthetjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges