Gombahabos pecsenye recept

Gombahabos pecsenye recept
Hozzávalók:

4 szelet karaj,
15 dkg gomba,
1 csokor petrezselyem zöldje,
2 tojás,
1-2 evőkanál tejföl,
2-3 ek. olaj,
só, bors.

Elkészítés:

A karajról a csontokat leszedjük, a húst megsózzuk, gyengén kiverjük. Forró olajban mindkét oldalát hirtelen átsütjük. A szeleteket az olajból kiszedjük, tűzálló tálra tesszük. Az olajban az apróra vágott, sózott borsozott petrezselymes gombát, fedő alatt néhány percig pároljuk. A tűzről levéve kissé kihűtjük. Amíg hűl a tojás fehérjéből habot verünk, könnyedén összekeverjük a gombával a tojások sárgájával és a tejföllel. A masszát a hússzeletekre kenjük, forró sütőben 15 percig sütjük. Köret rizs, burgonya, savanyúság.

Elkészítési idő kb. 50 perc

The Mountain - 3D pólók