Galamb-becsinált 2. recept

files/images/galamb/galamb.jpg
Hozzávalók

4 galamb,
1 cs. leveszöldség,
5 dkg vaj,
1 púpozott ek. liszt,
2 dl tejföl,
1 tojás,
1 cs. petrezselyemzöld,
fél citrom leve.

Hány személyre
4
Recept elkészítése:

A galambokat 4 részre vágva vajban átsütjük. Hozzáadjuk a karikára vágott leveszöldséget, sózzuk, kis vízzel puhára pároljuk. Zsírjára sütve, liszttel meghintve, folyton keverve, 2 percig a tűzön hagyjuk. Kis vízzel felöntjük, citromlével ízesítjük. Belekeverjük a tejfölt. Olyan sűrűnek kell lennie, mint a csirkepaprikásnak. Apróra vágott petrezselyemzölddel meghintve tálaljuk.

Receptek kategória: