Tepertős savanyú káposzta recept

Tepertős savanyú káposzta recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 nagy fej vöröshagyma,
10 dkg zsír,
1 kg savanyú káposzta,
80 dkg burgonya,
30 dkg húsos tepertő,
só.

Elkészítés:

A hagymát karikákra vágom, és zsírban megfonnyasztom. A káposztát - ha nagyon savanyú - egyszer hideg vízben átmosom, kinyomkodom, és a hagymával együtt puhára párolom. A burgonyát meghámozom, és egészben hagyva tepsibe teszem. Forró sütőben pirosra sütöm. A tepertőt apróra vágom, megsózom, és tálalás előtt pár perccel a párolt káposztához hozzákeverve átforrósítom. Az egészben sült burgonyával együtt önálló ételként, fűszeres sültek mellé pedig köretként tálalom.

Elkészítés ideje: 60perc

The Mountain - 3D pólók