Májgaluska finoman recept

Májgaluska finoman recept
Hozzávalók 4 személyre:

15 dkg sertésmáj,
1 kis fej vöröshagyma,
2-3 petrezselyemlevél,
3 dkg zsír,
1 zsemle só,
2 csipet törött bors,
1 csipet majoránna,
1 tojás,
1 evőkanál zsemlemorzsa,
2 dkg liszt.

Elkészítés:

A májat, miután a hártyáját leszedtem, megdarálom. A finomra vágott vöröshagymát és petrezselyemzöldet zsírban megpirítom. A májat, a hagymás zsírt, a vízben áztatott, kinyomkodott zsemlét megsózom, borssal és majoránnával fűszerezem. Hozzákeverem a tojást, a zsemlemorzsát és a lisztet. Jól összedolgozom, és kis galuskákat szaggatok belőle. A galuskákat kevés levesben vagy sós vízben kifőzöm (gombóc formára is alakítható). Húsleveshez illik a legjobban.

Elkészítés ideje: 30perc

The Mountain - 3D pólók