files/images/fozelekek-koretek-kepekkel/3-01.jpg
Hozzávalók
1,5 dkg só,
4 dkg vaj,
50 dkg mirelit karottakocka vagy 60 dkg konzerv zöldborsó vagy 60 dkg konzerv zöldbab vagy 80 dkg karfiol (tisztított) vagy 80 dkg brokkoli vagy 50 dkg konzerv- kukorica vagy 80 dkg kelbimbó.
Hány személyre
4
Recept elkészítése:
A megtisztított nyers zöldségféléket sós vízben megfőzöm. Amikor puhára főttek, leszűröm. Forrón tálalom és olvasztott vajjal meglocsolom. A mirelit zöldségeket tálalás előtt kb. 10 percig főzöm, majd leszűrve a fent leírt módon tálalom. A konzervzöldséget tálalás előtt olvasztott vajban forrósítom föl és megsózom.
Elkészítés ideje: 15-20perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges