Csirkés palacsinta recept

files/images/1-millio-menu/023.jpg
Hozzávalók

2 db kisebb csirke
1 kisebb fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj (vagy zsír)
2 dl tejföl
1 kanál pirospaprika

8 db kész, sós palacsinta.

Hány személyre
4
Recept elkészítése:

A csirkét a szokásos módon darabold fel, és készíts belőle pörköltet. Ha langyosra hűlt, csontozd ki, a húst vagdald apróra. Keverj hozzá kevés tejfölt és pörköltszaftot, majd a palacsintákat töltsd meg gazdagon a csirkehúsos töltelékkel. Göngyöld fel, fektesd kivajazott tűzálló tálba. Öntözd meg tejföllel, a pörkölt visszamaradt szaftjával, és tedd forró sütőbe, hogy jól átforrósodjon. Külön tálban kínálj hozzá tejfölt, s akár egy finom zöldsalátát is.

Receptek kategória: