files/images/1-millio-menu/023.jpg
Hozzávalók
2 db kisebb csirke
1 kisebb fej vöröshagyma
2 evőkanál olaj (vagy zsír)
2 dl tejföl
1 kanál pirospaprika
só
8 db kész, sós palacsinta.
Hány személyre
4
Recept elkészítése:
A csirkét a szokásos módon darabold fel, és készíts belőle pörköltet. Ha langyosra hűlt, csontozd ki, a húst vagdald apróra. Keverj hozzá kevés tejfölt és pörköltszaftot, majd a palacsintákat töltsd meg gazdagon a csirkehúsos töltelékkel. Göngyöld fel, fektesd kivajazott tűzálló tálba. Öntözd meg tejföllel, a pörkölt visszamaradt szaftjával, és tedd forró sütőbe, hogy jól átforrósodjon. Külön tálban kínálj hozzá tejfölt, s akár egy finom zöldsalátát is.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges