Fasírtgolyók I. recept

Fasírtgolyók I. recept
Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma,
30 dkg darált sertéshús,
1 tojás,
2 ek. kukoricakeményítő,
1 ek szójaszósz,
1 ek hoisinszósz,
1 gerezd fokhagyma felaprítva,
1/2 kk. ötfűszerpor,
1/2 kk. reszelt gyömbérgyökér,
frissen őrölt bors,
1 csipet Cayenne bors,
1 csipet cukor,
zsiradék a kisütéshez.

Elkészítés:

A hagymát vágjuk apróra és dolgozzuk bele a darált húsból, tojásból, keményítőből, szója és hoisinszószból, a fokhagymából, az ötfűszerporból valamint a gyömbérgyökérből álló masszába. Ízesítsük erőteljesen sóval, borssal, Cayenne borssal meg cukorral és formáljunk kis golyóbisokat. Öblítsük ki a wokot olajjal és a fasírtgolyókat két részletben, mindkét esetben 7-8 perc alatt süssük olajban aranylóan barnára. Gyors, ropogós

Illik hozzá a kínaikel-saláta

Előkészítéshez szükséges idő kb. 1/2 óra

The Mountain - 3D pólók