Darás burgonyafasírt recept

Darás burgonyafasírt recept
Hozzávalók:

750 g burgonya,
100 g zsír,
30 g vaj,
300 g darás liszt,
30 g búzadara,
3 tojás,
zöldpetrezselyem,
só, törött bors,
tojás és zsemlemorzsa a bundázáshoz.

Elkészítés:

A meghámozott, megmosott burgonyát sósvízben puhára pároljuk, leszűrjük, és áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a tojást, a megvágott zöldpetrezselymet, a búzadarát, ízlés szerint megsózzuk, megborsozzuk, összekeverjük, és liszttel meghintett gyúródeszkán kidolgozzuk. Kis fasírtokat formálunk belőle, megforgatjuk őket felvert tojásban és zsemlemorzsában, és forró zsírban mindkét felüket világospirosra sütjük. Paradicsommártással tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók