files/images/fasirt/fasirt.jpg
Hozzávalók
500 g burgonya,
1 vagdalthús-konzerv,
60 g sima liszt,
2 evőkanál tej,
1 tojás,
1 gerezd fokhagyma,
só, törött bors,
100 g zsír.
Recept elkészítése:
A konzervhúst 1 cm vastag szeletekre vágjuk. A megmosott, meghámozott és finomra reszelt burgonyához hozzáadjuk a tojást, a tejet, a reszelt fokhagymát meg a lisztet, megsózzuk, megborsozzuk, és jól összekeverjük. Egy serpenyőben zsírt forrósítunk, és a burgonyás tésztából kanállal lepényeket terítünk szét a zsírban. Minden lepényre teszünk egy szelet vagdalt húst, betakarjuk egy vékony réteg burgonyás tésztával, és mindkét felét megsütjük. Forrón, tetszés szerinti salátával tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges