Recept elkészítése:
Császárfánk recept
Hozzávalók:
25 dkg vaj,
35 dkg liszt,
25 dkg cukor,
15 dkg mandula
1 csomag vaniliáscukor,
2 ek. rum,
sütőpor.
Elkészítés:
25 deka vajat, 35 deka lisztet, 1 csomag Váncza-sütőport és 25 deka cukrot jól eldolgozunk, azután 15 deka héjazott őrölt mandulát, 1 csomag Váncza-vanilincukrot és 2 kanál rumot gyúrunk hozzá. Vékonyra nyújtjuk, és kis pohárral kiszakítjuk. Sütés után a kihűlt korongocskákból kettőt-kettőt baracklekvárral összeragasztunk s gőzön olvasztott főzőcsokoládéval leöntve vonjuk be.
Elkészítés ideje: 90perc
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges