Ördöngős csirkemáj recept

Ördöngős csirkemáj recept

Hozzávalók:
50 dkg csirkemáj (szív nélkül),
5 dkg füstölt szalonna,
1 dl száraz vörösbor,
1 evőkanál mustár,
1 teáskanál paradicsompüré,
csípős paprika és törött bors ízlés szerint,
só.

Elkészítés:

      A csirkemájat metéltre vágom. A füstölt szalonnát ugyancsak vékony csíkokra vágom és kiolvasztom, majd hozzákeverem a májat. Pár percnyi pirítás után aláöntöm a vörösbort, belekeverem a mustárt, a paradicsompürét, a csípős paprikát és a törött borsot. Jól összeforralom, időnként megkeverem. Csak akkor sózom meg, amikor az étel elkészült. Burgonyalepény a hozzáillő köret, de a salátáról sem szabad megfeledkezni.

Elkészítés ideje: 25perc

vissza a főoldalra

The Mountain - 3D pólók