Tárkonyos ragu recept

Tárkonyos ragu recept

Hozzávalók:
2 fej hagyma,
2 db csirkemell,
40 dkg gomba,
2 db citrom leve,
1 evőkanál liszt,
1 evőkanál cukor,
1 dl étolaj,
1/2 zacskó tárkony,
3 db sárgarépa,
2 db fehérrépa,
1 poharas tejföl,
pirospaprika,
só, bors,
Vegeta v. delikát.

Elkészítés:

Az olajba tesszük a kockára vágott hagymát, gombát, sárgarépát, fehérrépát, alaposan összekeverjük, picit pirítjuk. Majd beletesszük a tárkonyt, a borsot, az ételízesítőt, sót, csirkemellet, majd felöntjük vízzel, és letakarva kb. 20 percig pároljuk. Majd összekeverjük a lisztet a tejföllel és a pirospaprikával, amibe beletesszük a cukrot, a citromlét, majd takaréklángon készre főzzük.