Recept elkészítése:
Bazsalikomos csirkemell 1. recept
Hozzávalók 4-6 személyre:
6 csirkemell,
1 kis csomó friss bazsalikomlevél,
1 gerezd fokhagyma,
1 dl olívaolaj,
24 dkg juhtúró (gomolya),
fromage frois sajt (érett,
fűszeres krémsajt),
só, őrölt bors, ízlés szerint.
Elkészítés:
Az apróra vágott bazsalikomot, a zúzott fokhagymát kevés olajjal elkeverjük és összedolgozzuk a juhtúróval, illetve a krémsajttal. A sóval és borssal bedörzsölt csirkemellek bőrét egy kicsit megemeljük, és egyenletesen alátöltjük a fűszeres juhtúrót. A csirkemelleket olajjal kikent lapos tűzálló tálba vagy tepsibe tesszük, mindegyik tetejét megkenjük olajjal és előmelegített sütőben, kb. 20-25 perc alatt aranybarnára sütjük.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges