Scsevapcsicsa II. recept

files/images/csevap/csevap.jpg
Hozzávalók

1/2 kg marhahús,
1/2 kg sertéshús,
2 gerezd fokhagyma,
pirospaprika,
bors, só.

Hány személyre
3
Recept elkészítése:

Ledaráljuk a marhahúst, és a sertéshúst sűrű rostélyú darálón. A ledarált húshoz hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát, és ízlés szerint sót, borsot, pirospaprikát keverünk bele. Az így összeállított masszából hengereket gyúrunk, amelyek 6 - 8 cm hosszúak és kb. 3 cm magasak. A húshengereket ráhelyezzük a rostélyrácsra, és piros - ropogósra sütjük. Egészben vagy darabokra felszeletelt főtt krumplival tálaljuk.
Bármilyen savanyúságot kínálhatunk mellé.

Receptek kategória: