Scsevapcsicsa hús nélkül recept

files/images/csevap/csevap.jpg
Hozzávalók

2 csomag szója-granulátum,
4 db tojás,
1-1 késhegynyi hagyma- és fokhagymakrém,
késhegynyi pirospaprika,
1 fej hagyma,
3 kis paradicsompüré konzerv,
1 kávéskanál őrölt bors,
1 teáskanál só,
a sütéshez olaj,
vegeta.

Recept elkészítése:

A szóját szűrőben folyóvíz alá tesszük, majd lecsöpögtetjük és összekeverjük a felvert tojásokkal és a fűszerekkel. Hosszúkás kis hengereket formálunk belőle, és forró olajban kisütjük. A hagymát megtisztítjuk, és egészen parányi kockákra vágjuk, majd összekeverjük a paradicsompürével. Ízesítjük. Ezt adjuk a csevapcsicsához mártásként.

Receptek kategória: