Gyümölcscsalamádé recept

Gyümölcscsalamádé recept
Hozzávalók:

50 dkg vegyes ecetes gyümölcs (házi, eltett savanyú cseresznye, savanyú őszibarack stb.),
1 nagy fej vöröshagyma,
20 dkg savanyú káposzta,
2 evőkanál olaj,
1 teáskanál mustár,
ízlés szerint cukor,
só.

Elkészítés:

A gyümölcsöket leszűröm, kimagozom, és jellegüknek megfelelően apróra darabolom. A gyümölcs ecetes levéből 2-3 evőkanálnyit összekeverek a mustárral, az olajjal, a cukorral, a sóval, majd beleforgatom a feldarabolt gyümölcsöket, az apróra vagdalt savanyú káposztát, a megtisztított és hajszálvékony karikákra vágott, megsózott vöröshagymát. Jól átforgatom, és lefedve érlelem a hűtőszekrényben fél napig. Mindenfajta szárnyas sülthöz kiváló saláta.

Elkészítési idő: 20 perc

The Mountain - 3D pólók