Gyümölccsel töltött sárgadinnye recept

Gyümölccsel töltött sárgadinnye recept
Hozzávalók 6 személyre:

1 sárgadinnye,
1 kg vegyes gyümölcs (alma, körte, cseresznye, kajszi- és őszibarack - illetve amilyen éppen van),
20 dkg porcukor,
1 citrom leve,
0.5 dl narancslikőr.

Elkészítés:

A gyümölcsöket megmossuk, meghámozzuk, kimagozzuk (attól függően, hogy milyet használunk), darabokra vágjuk, s egy tálban lecukrozzuk. A dinnye tetejét levágjuk, a belsejét kanállal kiszedjük, a kivájt gömböket összekeverjük a lecukrozott gyümölccsel, ráfacsarjuk a citrom levét, s az egészet betöltjük a kivájt dinnyébe. Meglocsoljuk a narancslikőrrel, erre visszatesszük a dinnyekalapot, s néhány órára hűtőbe tesszük.

The Mountain - 3D pólók