Brassói aprópecsenye 1. recept

Brassói aprópecsenye 1. recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kg sertéslapocka,
2-3 ek. zsír,
1 közepes vöröshagyma,
kis pirospaprika,
1 fej fokhagyma,
bors, só,
2 kg krumpli.

Elkészítés:

Az apróra vágott vöröshagymát a zsíron megpirítjuk, megpaprikázzuk, rátesszük a csíkokra vágott húst, sózzuk, elkeverjük, lefedjük. Lassú tűzön sűrűn keverve pároljuk, majd 2-3 gerezd zúzott fokhagymát teszünk rá. Ha még nem eléggé puha, 0.5 dl vizet öntünk rá. Ha puha, a többi fokhagymát is rátesszük, megborsozzuk. Még pár percig főzzük. Ha elkészült, rászedjük a kisütött hasáb-krumplira.

The Mountain - 3D pólók