files/images/bab/bab.jpg
Hozzávalók
Kb. 1 kg zöldbab,
30 dkg húsos szalonna,
3 db zöldpaprika,
vöröshagyma,
só, bors,
ételízesítő,
2 dl tejföl,
2-3 evőkanál liszt,
olaj,
1/2 kg Szarvacska tészta,s
személyenként 1 pár virsli.
Recept elkészítése:
Kevés olajon kb. 30 dkg húsos szalonnát és 3 db kockára vágott zöldpaprikát üvegesre párolunk. Hozzáadjuk az apróra vágott hagymát. Megszórjuk pirospaprikával, majd ízesítjük: sóval, borssal és ételízesítővel. Vízzel felengedjük, majd belerakjuk a zöldbabot. Miután puhára főztük, tejfölös habarást készítünk. Kiforraljuk vele. Szarvacska tésztával, és sült virslivel tálaljuk.
Receptek kategória:
- A hozzászóláshoz regisztráció és bejelentkezés szükséges