Tarka babsaláta recept

Tarka babsaláta recept
Hozzávalók 4 személyre:

1 kis doboz fehérbab konzerv,
1 kis doboz vörös vesebabkonzerv,
20 dkg zöldhüvelyű bab,
1 csomó zöldhagyma,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál citromlé,
1 evőkanál olaj,
só, bors,
csípős pirospaprika.

Elkészítés:

A kétféle konzervbabot a dobozból kivéve hideg vízzel leöblítjük, és jól lecsöpögtetjük. A zöldhüvelyű babot sós vízben megfőzzük és lecsöpögtetjük, az újhagymát a zöldjével együtt karikára vágjuk. A zöldségféléket összevegyítjük és leöntjük a zúzott fokhagymából, olajból és citromléből készült dresszinggel, melyet sóval. borssal, csípős paprikával ízesítettünk. Legalább két óráig érleljük.

The Mountain - 3D pólók