Szarvacska mexikói módra recept

Szarvacska mexikói módra recept
Hozzávalók:

300 g szarvacska tészta,
300 g darált marhahús,
1 fej vöröshagyma,
2 nagy paradicsom,
4 evőkanál olaj,
1 evőkanál paradicsompüré,
1 doboz konzerv vörös bab,
2 evőkanál tejföl,
150 g reszelt sajt,
chili-keverék,
cukor, só, fehér bors.

Elkészítés:

A hagymát apróra vágjuk, és olajon megpirítjuk. A paradicsomot meghámozva kockákra vágjuk. A hagymára dobjuk a húst, majd a paradicsom darabkákat. A paradicsompürét felöntjük, és a húsos masszához öntjük. Jól megfűszerezzük. A keveréket összeforraljuk és belekeverjük a babot. A szarvacska tésztát sós vízben kifőzzük, míg meleg hozzáadjuk a tejfölt. Az így kapott tejfölös tésztára szedjük a mártást. Reszelt sajttal tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók