Kertészleves recept

Kertészleves recept
Hozzávalók:

50 dkg marhafelsál,
15 dkg fehérrépa,
15 dkg sárgarépa,
15 dkg zöldbab,
15 dkg karalábé,
30 dkg burgonya,
1 fej hagyma,
10 dkg szalonna,
petrezselyem,
só, bors,
majoránna.

Elkészítés:

A kockára vágott húst kb. 1,5 liter sóval, borssal ízesített vízben 1 órát főzzük. Közben a zöldséget megtisztítjuk, a babot darabokra vádjuk, a répát és a karalábét hosszúkásra, a burgonyát kockákra aprítjuk. A cérnával összekötött egyben hagyott petrezselyem zöldet a levesbe rakjuk, és további 25 percig forraljuk. Ez alatt a szalonnát kis kockákra vágjuk, kisütjük, és zsírjában sárgára fonnyasztjuk a karikára vágott hagymát. Megsózzuk, meghintjük zöldpetrezselyemmel, a tálba tesszük, és ráöntjük a forrólevest.

The Mountain - 3D pólók