Halsaláta "nagyivóknak" recept

Halsaláta "nagyivóknak" recept
Hozzávalók:

1 doboz füstölthal-konzerv,
20 dkg főtt fehérbab,
40 dkg kicsi, kemény paradicsom,
2 nagy fej vöröshagyma,
2 evőkanál borecet,
1 evőkanál mustár,
2 dl tejföl,
ízlés szerint csípős paprika,
2 evőkanál olaj,
só és törött bors, ízlés szerint,
kevés cukor,
5 dkg darált mandula vagy mogyoró.

Elkészítés:

A vöröshagymát megtisztítjuk, kis kockákra vagdaljuk, majd megsózzuk. A paradicsomokat megmossuk, letörölgetjük, és negyedekbe vágjuk. A halat olajától leszűrjük. A hal olaját elkeverjük az étolajjal, a borecettel, a mustárral, a sóval, a törött borssal, kevés cukorral, a csípős paprikával és a mandulával, végül a tejfölt is hozzáadjuk. Az apróra vágott halat, a paradicsomszeleteket, a főtt babot, meg a hagymakockákat mély tálba tesszük, és leöntjük a mártással. Jól összeforgatjuk; két óra múlva friss sóskifli és száraz vörösbor kíséretében kínáljuk.

Elkészítési idő: 25 perc

The Mountain - 3D pólók