Chilis bab mazsolával recept

Chilis bab mazsolával recept
Hozzávalók:

45 dkg száraz bab,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
olaj, só,
1 kiskanál fekete bors,
1/2 kiskanálnyi Cayenne bors,
1 szárított chili vagy cseresznyepaprika,
2.5 dl paradicsomlé,
10 dkg áztatott mazsola,
1 kanálnyi étkezési keményítő.

Elkészítés:

A megmosott babot egy éjszakára beáztatjuk. A megtisztított hagymát és fokhagymát apróra vágjuk, és az olajon üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a babot az áztatólevével együtt, majd a hozzávalót, a fűszereket a mazsola nélkül. Fedő nélkül gyenge tűzön főzzük 1 órán át. Ha levét elfőtte, paradicsomlével hígítjuk. A főzés befejezése előtt hozzáadjuk a mazsolát. Sűríthetjük étkezési keményítővel. Tálalás előtt petrezselyemmel megszórjuk.

The Mountain - 3D pólók