Babos-káposztás füstölt csülök recept

Babos-káposztás füstölt csülök recept
Hozzávalók:

1 db füstölt csülök (80-90 dkg),
60 dkg savanyú káposzta,
20 dkg tarkabab,
15 dkg vöröshagyma,
1 csomó petrezselyemzöld,
1 ek. zsír,
2 cikk fokhagyma,
só.

Elkészítés:

A babot előző nap megtisztítjuk és beáztatjuk. A csülköt meleg vízbe tesszük, felforraljuk, levét kiöntjük, és friss vízben puhára főzzük. A vöröshagymát megtisztítjuk, vékony szeletekre vágjuk. A zsírban megpirítjuk a vöröshagymát, hozzáadjuk a babot. Néhány percig pároljuk, aztán felengedjük a csülök főzőlevével. Ha a bab félig megpuhult, beletesszük a káposztát, szükség esetén további csülöklét engedünk rá. Zúzott fokhagymával, finomra vágott petrezselyemmel ízesítve puhára főzzük. A csontjáról lefejtett, szeletekre vágott körítésként zsemlegombóccal tálaljuk.

The Mountain - 3D pólók