Argentin szárazbab-leves recept

Argentin szárazbab-leves recept
Hozzávalók:

35 dkg száraz tarkabab,
1 felaprított hagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3 ek. olaj,
20 dkg füstölt csülök,
2 hámozott, kimagozott paradicsom,
késhegynyi szurokfű,
1 zellerlevél,
bors, só,
citromlé,
1,5 l víz,
1 kimagozott, karikára vágott csípős zöldpaprika.

Elkészítés:

Tegyük a babot, csülköt, vizet kuktába. Főzzük puhára. Ha elkészült, passzírozzuk át a bab felét. Olajon pirítsuk üvegesre a hagymákat, paprikát. Tegyük hozzá a babpürét, paradicsomot, és az egész babot, a csülköt, minden fűszert. Annyi vizet öntsünk hozzá, hogy szűk 1,5 l legyen. Főzzük még 20 percig.

The Mountain - 3D pólók